Le mois des essais Peugeot - 500€ de prime découverte

De super coole
stadsauto!

Peugeot biedt u diverse mogelijkheden om uw nieuwe iOn te financieren

Zo kunt u kiezen voor een langetermijverhuur op 8 jaar en 80.000 km voor 249€(2)/maand excl. verzekering! En dat is nog niet alles: u krijgt een elektrische fiets ter waarde van 1.100€ cadeau wanneer u kiest voor een iOn die 120% fiscaal aftrekbaar is.

Waarom voor een ION kiezen?

Maniabilité

Bestuurbaarheid

Met zijn compacte afmetingen (3,48 m lang en 1,47 m breed), zijn kleine draaicirkel en elektrische stuurbekrachtiging baant de iOn zich moeiteloos een weg door het drukke stadsverkeer. Zijn karakter en dynamiek bezorgen hem bovendien de nodige présence en waardering.

Rechargement

Opladen

De iOn is uitgerust met een lithium-ionbatterij die veel meer energie kan opslaan dan de oude Ni Cd-batterijen van de jaren '90. Bij deze batterijen treedt ook geen geheugeneffect op, wat betekent dat ze niet regelmatig volledig moeten worden ontladen om te kunnen worden opgeladen.

Puissance

Prestaties

Met een topsnelheid van 130 km/u en vlotte hernemingen (3,5 s van 30 km/u naar 60 km/u) is de iOn overal inzetbaar. Maximumvermogen en -koppel bedragen respectievelijk 47 Kw en 180 Nm.

Coût d'utilisation

Gebruikskosten

Met een gebruikskost tussen 1,50 € en 2 € per 100 km valt de iOn goedkoper uit dan een auto met verbrandingsmotor, ongeacht de oplaadmodus. Opladen tijdens de nacht of "daluren" doet de factuur nog lager uitvallen en draagt bij tot een optimale benutting van de elektriciteitsproductiecapaciteit.

Déductibilité fiscale

Fiscale aftrekbaarheid

De Peugeot iOn geniet van 120% fiscale aftrekbaarheid en een VAA van 54 € dankzij zijn ecologische en 100% elektrische karakter.

Autonomie

Autonomie

Dankzij de lithium-iontechnologie en energierecuperatie is een autonomie van 150 km haalbaar. In de praktijk moet dit ruimschoots volstaan want 90% van de dagelijkse ritten zijn korter dan 60 km.

Opladen?

Heel eenvoudig! Er zijn tal van laadpunten in de buurt van uw bedrijf.

Aankoop
-30% 17.425€(1)
Ik profiteer ervan
Verhuur
Full service
249€(2)/maand
Langetermijverhuur
96 maanden
Ik profiteer ervan
Financiering
244€(3)/maand
Financiering
JKP 3,99% - 84 maanden
Ik profiteer ervan

Peugeot CONNECT SOS

Peugeot Connect waakt over u bij een ongeval. Wanneer de airbags of gordelspanners worden geactiveerd, plaatst het systeem automatisch een noodoproep. Een noodoproep kan ook manueel worden geplaatst met de SOS-knop op het dashboard. De wagen wordt dan gelokaliseerd en de nodige hulp wordt ter plaatse gestuurd.

Meer weten